Бишкотени бонбони

15/12/2019
"Страхотни бишкотени бонбони, които се приготвят много лесно. Трудната част е да им устоите и да не ги излапате до последния "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 322
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички бишкоти се разделят на четири парчета.

Маслото и жълтъкът се разбиват с двете супени лъжици пудра захар. Трябва да се получи гладък крем, с който да можем да слепваме две по две бишкотените парчета.

След като сме ги слепили, ги вкарваме за кратко в хладилник, за да се стегне кремът. В подходяща касерола слагаме прясното мляко, 2 супени лъжици какао и 2 супени лъжици пудра захар и варим, докато се сгъсти. Оставяме да изстине.

След това всяка от слепените бишкоти се потапя в него и веднага се овалва в предварително настъргания млечен шоколад.

Бишкотените бонбони се поставят в хладилник за около 2 часа, за да се стегнат.

Страхотни са тези бонбони, опитайте ги.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар