Начин на приготвяне
Всички бишкоти се разделят на четири парчета.
Маслото и жълтъкът се разбиват с двете супени лъжици пудра захар. Трябва да се получи гладък крем, с който да можем да слепваме две по две бишкотените парчета.
След като сме ги слепили, ги вкарваме за кратко в хладилник, за да се стегне кремът. В подходяща касерола слагаме прясното мляко, 2 супени лъжици какао и 2 супени лъжици пудра захар и варим, докато се сгъсти. Оставяме да изстине.
След това всяка от слепените бишкоти се потапя в него и веднага се овалва в предварително настъргания млечен шоколад.
Бишкотените бонбони се поставят в хладилник за около 2 часа, за да се стегнат.
Страхотни са тези бонбони, опитайте ги.