Руло с топено пушено сирене

Десислава ДончеваДесислава Дончева
Готвач
228
868
300
421
1
16/01/2017
"Да разрежеш бавно рулото и топеното сирене бавно да се стече отвътре - само заради тази гледка си струва веднага да го приготвите "
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 456
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Солено Руло

Начин на приготвяне

Върху намазано с олио фолио, разстиламе каймата, която е предварително овкусена с кимион. Върху нея слагаме леко посолени и намачкани картофи.

Настъргваме топеното пушено сирене и най-отгоре нареждаме нарязаните по дължина гъби.

Рулото се завива от към дългата страна, като хубаво се стяга. Поръсваме го с настърган кашкавал и го поставяме в намазана с олио тава.

Печем го на 220 градуса за 30 минути.

Режем го когато е вече изстинало, за да не се разтече топеното сирене.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар