Течен шоколад

Мария ГулековаМария ГулековаПомощник Готвач40914111
18/01/2017
"Децата просто го обожават - как да не им приготвите домашен течен шоколад "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 635
  • Преглеждания за месеца96
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В 150-200 мл вряща вода се изсипва захарта, а след това и маслото. В дълбока купа се смесват млякото, какаото и ванилията.

На тънка струя се изсипва сиропа, като се бърка усилено, за да не станат бучки.

Сместа се изсипва в чашки и се слага в хладилника.

Забележка: Ако шоколадът е рядък се слага още сухо мляко.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар