Течен шоколад

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
411
921
150
698
1
18/01/2017
"Децата просто го обожават - как да не им приготвите домашен течен шоколад "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
20 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 825
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата19
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена20

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В 150-200 мл вряща вода се изсипва захарта, а след това и маслото. В дълбока купа се смесват млякото, какаото и ванилията.

На тънка струя се изсипва сиропа, като се бърка усилено, за да не станат бучки.

Сместа се изсипва в чашки и се слага в хладилника.

Забележка: Ако шоколадът е рядък се слага още сухо мляко.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анелия
Анелия
27.01.2020 23:13
Забравили сте да добавите в списъка на необходимите съставки вода
0
0