Течен шоколад

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
411
929
151
705
1
18/01/2017
"Децата просто го обожават - как да не им приготвите домашен течен шоколад "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
20 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 342
  • Преглеждания за месеца122
  • Преглеждания за седмицата20
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена20

Необходими Съставки

* мерки и количества
Течен Шоколад

Начин на приготвяне

В 150-200 мл вряща вода се изсипва захарта, а след това и маслото. В дълбока купа се смесват млякото, какаото и ванилията.

На тънка струя се изсипва сиропа, като се бърка усилено, за да не станат бучки.

Сместа се изсипва в чашки и се слага в хладилника.

Забележка: Ако шоколадът е рядък се слага още сухо мляко.

Купа миксер с двоен капак 2.2 литра
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Купа миксер с двоен капак 2.2 литра
6.28 лв.
Виж ››

Голяма и много удобна за готвене купа миксер. Разбийте сместа ръчно или с помощта на пасатор - и по двата начин няма да има пръски наоколо. Купата миксер има двоен капак и силиконови крачета за стабилност при разбъркване.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анелия
Анелия
27.01.2020 23:13
Забравили сте да добавите в списъка на необходимите съставки вода
0
0