Печени фъстъци с шушулките

Didi MitevaDidi Miteva
Новак
14
3
1
19/01/2017
"Направо грабвайте бирата и идвайте на гости, по миризмата от прясно изпечени фъстъци ще ни намерите "
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 348
  • Преглеждания за месеца122
  • Преглеждания за седмицата31
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За да се приготвят и станат наистина хубави фъстъците трябва да бъдат старателно изпечени.

За целта ги намокряме предварително, но много внимателно да не прекалим с водата, за да не останат влажни черупките, а вътре да изгорят фъстъците.

Аз си мокря ръката и тогава с навлажнена ръка ги разбърквам. После взимам обилно количество сол в шепата си и разбърквам с ръце, за да полепнат хубаво черупките със солта.

Пекат се на предварително загрята фурна, като ги разбърквам на 10 минути. Когато започне да се разнася приятен аромат вадя и опитвам дали са готови.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар