Вегански бисквити без мазнина

ИларияИларияНовак1171205
11/03/2012
"Щяхте ли да познаете, че са веган, ако не ви бяхме казали?"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции25-30 бр.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 535
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете шоколада на водна баня с водата и го разбийте със захарта.

Добавете лимоновата кора и се убедете, че сместа е изстинала преди да добавите останалите съставки. Добавете содата, овесените ядки, щипка сол и брашно, колкото да получите хомогенно меко тесто.

Ако има нужда от още течност, добавете прясно изцеден портокалов сок. От тестото оформяйте топчета върху тава с хартия за печене.

Изпечете бисквитите в предварително загряна умерена фурна до приятен загар.

Рейтинг

5 10
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Дани
Дани
07.12.2013 21:11
Ако си купите кувертюр няма са има мялко.Това е най-евтиният вариант- има в Лидъл, но има и шоколад Гайо,който няма мляко.
0
0
Яна
Яна
29.09.2013 17:47
А в шоколада няма ли мляко?
1
0
Веган
Веган
09.02.2013 22:15
Защо 'без мазнина' се отнася до веганството ? Веганите консумират мазнина :)И другата грешка е, че всъщност в рецептата има мазнина и тя идва от шоколада :))
0
0