Начин на приготвяне
За крема: Белтъците и захарта се разбъркват на водна баня докато захарта се разтопи, след това се разбиват с миксер докато стане крем, добавят се ванилиите.
Желатинът се залива с 4 с.л. студена вода за 10 минути, после се разтопява на водна баня, налива се на тънка струя към белтъчния крем, разбива се миксер, след това кремът трябва да се охлади и да започне да се желира. Като се разбърква не трябва да се образува коричка.
Нареждаме бисквитите върху хартия за печене, белтъчният крем не трябва да е много стегнат, за да може да се шприцова, готовите шприцовани бисквити се слагат в хладилник да се стегнат.
През това време се приготвя глазурата. Сметаната, шоколадът и олиото се слагат в съд на котлона, бъркаме докато се стопи шоколадът. Поливаме крембо бисквитите с глазурата и отново връщаме в хладилника .