Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пържена царевица

Пържена царевица

Diana HristovaDiana Hristova
Новак
1221
Пържена царевица1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2
"Топла салата с царевица и пикантна нотка джинджифил - разбира се, че ще я опитате!"

Необходими Продукти

  • царевица - 400 г в консерва
  • зехтин - 2 с.л.
  • люти чушки - 1 бр.
  • чесън - 1 скилидка
  • джинджифил - на вкус
  • соев сос - 2 с.л.
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрява се зехтина и в него се запържва изцедената царевица.

Прибавят се джинджифилът, лютата чушка и смачканият чесън.

Сипва се соевият сос и се прибавя магданозът.

Ястието се запържва за около 2-3 минути и се поднася веднага след махането от котлона.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: