Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пълнени гъби»Пълнени гъби с наденица и кашкавал

Пълнени гъби с наденица и кашкавал

Мина ДимитроваМина Димитрова
Мастър Шеф
5576k2k6
Пълнени гъби с наденица и кашкавал
Снимка: Мина Димитрова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
25 мин.
Порции
3 - 4
"Такива гъби направо си плачат за незабравима вечер със старите приятели"

Необходими Продукти

  • гъби - 600 г
  • наденица - 2 парчета сръбска на КЕН
  • кашкавал - 80 г
  • масло - 50 г
  • сол
  • вода - 1/3 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете гъбите от пънчетата и ги измийте. Наредете ги в тавичка. Посолете всяка гъба със сол.

Парчетата наденица нарежете на колелца с дебелина сантиметър - сантиметър и половина. Кашкавала нарежете на тънки филийки.

Във всяка гъба поставете парче от наденицата. Налейте в тавичката вода и сложете маслото.

Поставете тавичката с гъбите във фурна на 200 градуса за 15-20 минути.

След това сложете на всяка гъба отгоре парче кашкавал и запечете, колкото да се разтопи кашкавалът.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
54
43
30
20
10
Дай твоята оценка: