Бяла вешалица в було

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
4111k1591k1
Бяла вешалица в було3 / 3
29/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
7 порции
"Готвим с любов, хапваме с удоволствие и обичаме да споделяме рецепти с приятели - ето защо ни се получава толкова добре всичко, което правим"

Необходими Продукти

  • свинско контрафиле - 1.2 кг.
  • кашкавал - 150 г
  • бекон - 150 г пушени гърди
  • було - 1 бр. за завиване
  • сол
  • черен пипер
  • вегета - 1 ч.л.
  • чесън - 4 - 5 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме свинското месо на филийки, всяка от които да са около 150-200 г.

Нарязваме кашкавала и пушените гърди на ленти.

Разстиламе булото и върху него слагаме филето. Овкусяваме го със сол, черен пипер, вегета и чесън (предварително счукан или настърган на ситно ренде).

Отгоре слагаме от гърдите и кашкавала. Отгоре слагаме друго овкусено филе и увиваме с булото.

Печем на скара около 10-12 мин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: