Свински дроб в було

Elena TodorovaElena Todorova
Готвач
9497544k
Свински дроб в було1 / 2
27/08/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • свински дроб - 1 кг.
  • праз - 1 стрък или кромид
  • сол
  • черен пипер
  • кимион
  • свинско було - 1 бр.
  • ябълки - 1 - 2 бр. по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете праза и свинския дроб на ситно, като дроба може също така да смелите.

Овкусете ги заедно със сол, прясно смлян черен пипер и кимион. Оставете сместа да отлежи за 30 минути на хладно.

През това време нарежете булото на парчета, всяко от които ще е достатъчно да обгърне дроба.

Сместа се разпределя в парчетата було (по 2 с.л. смес на парче) и се завиват, като се оформят.

Подредете ги в подмазнена тава заедно с резени ябълки по желание и ги изпечете на фурна. Също така може да ги сготвите и на скара.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
54
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

страхотно
страхотно
Рецептата е много добра... пробвайте я обезателно
20.10.2013 11:41