Начин на приготвяне
Изсипваме съдържанието от пакетчетата в купа, добавяме захарта и около 100 мл студено прясно мляко. Разбъркваме хубаво.
Слагаме прясното мляко на огъня да заври, след което го сваляме и на тънка струйка прибавяме разтворения пудинг, като бъркаме непрекъснато. Връщаме обратно на огъня и варим, бъркайки, докато се сгъсти. Сваляме от огъня и слагаме 1 с.л. масло, като разбъркваме енергично, за да се разтопи.
Изсипваме на дъното в тавичка малко от пудинга и го разпределяме равномерно.
Нарязваме всяка вафла на 4 парчета и подреждаме един ред вафли върху пудинга.
Върху тях изсипваме още пудинг и подреждаме втори ред парчета вафли.
Отгоре завършваме с пудинг, върху който поръсваме смлени орехи и настърган шоколад.
Оставяме десерта на студено за една нощ.