Начин на приготвяне
Приготвяме крема по инструкции на производителя, като загряваме млякото и захарта в тенджера до кипване. Приготвяме предварително разбито нишесте. Добавяме към млякото и бъркаме непрекъснато, докато се сгъсти, котлонът не трябва да е много силен, за да загори.
В крема слагаме около 500 г сладко и добре го разбъркваме.
Останалото сладко го разделяме на две по 100 г.
Слагаме блат във форма и заливаме със нишестето върху него слагаме 100 г сладко. Отгоре следва вторият блат и отново заливаме с крем и останалото сладко.
След като сложим последния трети блат, заливаме със нишесте и го декорираме с шоколадови бонбони, кокосови стърготини, грозде и шоколадови камъчета.
Оставаме на стегне.