Пържоли с мед и горчица

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Пържоли с мед и горчица2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
110 мин.
Порции
4
"Уникално крехки и сочни пържоли приготвени в специална марината"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 4 пържоли по 200 г всяка
  • мед - 3 с.л. пълни
  • горчица - 2 - 3 с.л. пълни
  • вино - 100 мл
  • соев сос - 3 - 4 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • кимион
  • дафинов лист
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото натъркайте с малко сол и черен пипер. Подредете го в тава.

Разбийте заедно меда, горчицата, соевия сос, виното със подправки на вкус и залейте пържолите с маринатата.

Хубаво оваляйте месото, за да може да се маринова от всички страни. Добавете няколко дафинови листа и покрийте съда.

Оставете за 2 часа да престои на хладно. След това сложете да се изпекат в умерено загряна фурна, като първоначално сложите фолио.

Пържолите с мед и горчица са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
57
45
34
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ани
Ани
Ама, Петров, много си зле...натуропат...много си и учил ти за технологията на готвенето и за процеса за развиване на микроорганизми...
14.03.2013 16:16
6
2
Мишо
Мишо
аз слагам останалата марината върху пържолите в тавата..никога не е излишно повечко :)
27.04.2012 01:32
3
Елена
Елена
Маринатата излиза прекалено много за това количество месо. Ще бъде достаточно и половин от това..
25.04.2012 16:59
2
2
Росини
Росини
червено винаги за такива меса
19.03.2012 15:54
5
Венци
Венци
Звучи страхотно, ще го пробвам... ама виното какво да е, предполагам червено, или...
19.03.2012 13:38
2
мино
мино
ауу, супер
18.03.2012 10:35
3