Тази рецепта коментираха

Коментари (6)

Изпрати
Ани
Ани
14.03.2013 16:16
Ама, Петров, много си зле...натуропат...много си и учил ти за технологията на готвенето и за процеса за развиване на микроорганизми...
6
2
Мишо
Мишо
27.04.2012 01:32
аз слагам останалата марината върху пържолите в тавата..никога не е излишно повечко :)
3
0
Елена
Елена
25.04.2012 16:59
Маринатата излиза прекалено много за това количество месо. Ще бъде достаточно и половин от това..
2
2
Росини
Росини
19.03.2012 15:54
червено винаги за такива меса
5
0
Венци
Венци
19.03.2012 13:38
Звучи страхотно, ще го пробвам... ама виното какво да е, предполагам червено, или...
2
0
мино
мино
18.03.2012 10:35
ауу, супер
3
0

Последно коментирани от категорията