Начин на приготвяне
Сиропираме блатовете и ги оставяме да дръпнат. През това време разбираме сметаната, настъргваме шоколада на ренде и нарязваме бананите на колелца.
Разделяме сметаната на две, едната част я боядисваме с оцветителя, а другата оставяме за декорация. Започваме да сглобяваме тортата.
Слагаме най-долния блат на поставка и го намазваме със зелено оцветената сметана. Отгоре нареждаме банани и поръсваме с ментовия шоколад.
След което слагаме внимателно средния блат и отново извършваме същата манипулация. След като поставим най-горния блат, намазваме цялата торта с бяла сметана.
Заравняваме с шпатула и започваме да украсяваме с крокан и лилавите перли. Ако вие имате друг цвят перли, можете да ги ползвате тях.