Кисела супа с яйца

Мария ГулековаМария ГулековаПомощник Готвач40914111
02/02/2017
"Хареса ни, много ни хареса даже. Горещо препоръчваме и вие да я опитате "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции1-2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо598
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • олио - 3 с.л.
  • лук - 1 глава
  • брашно - 1 с.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • лимонов сок - сокът от 1 лимон
  • яйца - 5 бр.
  • сол
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сгорещяваме олиото и запържваме ситно нарязания лук.

След това добавяме брашното и червения пипер. Добавяме вода около 600-700 мл. и оставяме да заври.

След това сипваме лимоновия сок и варим още 10 мин. Във врящата супа добавяме яйцата едно по едно.

Когато яйцата са готови сваляме супата от огъня и добавяме ситно нарязания магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар