Начин на приготвяне
Измиваме бутчетата и ги слагаме да се варят. Когато се варят около 5 минути, изхвърляме водата и сипваме нова и пак слагаме да се вари. През това време нарязваме моркова и лука на дребни кубчета.
Картофите нарязваме на средни кубчета, така че да са по-едри от морковите. Когато месото е готово, го изваждаме и оставяме за 10 минути да се охлади. В бульона слагаме морковите, лука и картофите да се варят.
Ако бульонът ви се струва малко, може да долеете вода обаче тогава ще трябва и поне 3 с.л олио да сложите.
Обезкостяваме бутчетата и месото го накъсваме на не много едри парчета. Връщаме го в тенджерата прибавяме сол и черен пипер. Когато са почти готови, слагаме спагетите, ситно нарязаните джоджен и магданоз и варим, докато всичко се свари.
Когато е готово, охлаждате и сервирате.