Начин на приготвяне
Намачкайте бисквитите и към тях добавете разтопеното масло. Разбъркайте и сложете от сместа в 5 чаши.С лъжица притиснете леко и приберете в хладилник за 30 минути.
Сложете в купа Филаделфията, млякото и есенцията. Разбийте с миксер до хомогенна смес. Пробвайте и ако не ви е достатъчно сладко, сложете малко пудра захар.
С лъжица разпределете кремчето върху бисквитите и отново сложете в хладилник за 30 минути. Пригответе желатина по указание на опаковката. Моят желатин беше за 500 мл течност.
Първо го разтворих в 250 мл гореща вода и после към него добавих още 250 мл студена вода. Ако нямате плодов желатин, може да се замени с желиран сок от компот.
Разпределете желатиновата течност върху кремчетата и върнете в хладилника до стягане на желатина.
Преди сервиране допълнете чашата със сметана спрей и сложете по една коктейлна черешка.
Кремчетата Красота са страхотни!
Коментари