Начин на приготвяне
Отделяме 1/3 от йогурта и към него добавяме 1 с.л. сироп от агаве и двете ванилии. Разбъркваме.
Към останалия йогурт добавяме сладкото от вишни и другата лъжица сироп от агаве.
Смесваме желатина с водата и го загряваме за 2 секунди в микровълновата. Разпределяме от него в двете смеси по равно и ги разбъркваме.
Сипваме в десертни чаши до половината от сместа с вишните, отгоре сипваме по 1-2 лъжици от бялата смес и прибираме в хладилника за 2 часа.
След това разтопяваме шоколада на водна баня и сипваме по малко отгоре във всяка чашка. Поръсваме крема със захарни пръчици и сервираме.
Леките желирани кремчета са готови.