Мариновани свински пържоли с къри

Филип ДимитровФилип Димитров
Чирак
24
252
91
125
04/02/2017
"Когато искате на Го впечатлите с вечеря? Или когато наистина харесвате пържоли и искате само най-доброто "
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 100
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • свински пържоли - 2 кг
  • червено вино - 200 мл
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
  • къри
  • соев сос - 10 мл
  • лимонов сок - 20 мл прясно изцеден
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвяне на маринатата:

В купа смесваме червеното вино, сол на вкус, черния и червен пипер, кърито, соевия сос и лимоновия сок.

Объркваме добре и слагаме месото да престои в маринатата около 3 часа в хладилник.

Печене:

Слагаме месото в тава, изсипваме върху него остатъка от маринатата - слагаме фолио и печем 1 час и 30 минути на 200 градуса. Махаме фолиото и допичаме още 30 минути.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар