Начин на приготвяне
Яйцата се разбиват със захарта. Добавят се водата и прясното мляко. Маслото да е със стайна температура. Добавя се и то. Бакпулверът се смесва с какаото и брашното и се добавя към сместа като се бърка с дървена лъжица.
Сместа се изсипва в правоъгълна тава покрита с хартия за печене. Пече се до суха клечка.
Още горещо се навива на мокра кърпа на руло и се оставя да изстине. Отстранява се кърпата и внимателно се намазва с желето.
Завива се на руло и се отрязва 1/4 от единия край по диагонал. Малкото парче се слага по средата на голямото така че да образува разклонение на дърво.
Залива се с разтопения шоколад. На всеки край се посипва със смлените орехи. Захарното тесто се украсява в червено и зелено и се оформят цветето и листата.