Начин на приготвяне
В подходяща купа разбийте маскарпонето, сметаната, рома и пудрата захар с помощта на миксер на гъст крем.
Застелете дъното на дълбока купа с найлоново фолио. Намажете дъното на купата с крем. Потопете за кратко бишкотите в топло разтворимо кафе.Наредете един пласт върху крема.
Работете така, до изчерпването на крема и бишкотите, като оставите около 20 бр. бишкоти за декорация.
С помощта на чиния, обърнете купата, отстранете фолиото и оформете тортичката. Облепете страните с бишкоти.
Отгоре поръсете с нес кафе. Оставете мини тортата за 4-5 чаза, за да се стегне, след което нарежете и сервирайте.
Мини тортичката с маскарпоне и бишкоти е готова.