Начин на приготвяне
Загрейте фурната на 180 градуса. Измийте под течаща вода гъбите и ги подсушете с кърпа или кухненска хартия. Извадете внимателно пънчетата от основата им.
В голям тиган на умерена температура, сложете да се загреят 3 супени лъжици от маслото и 1 супена лъжица зехтин. Добавете пънчетата на гъбите, нарязани на кръгчета и запържете в продължение на 5 минути или докато омекнат.
Сваля се от огъня и се разбърква с 3 супени лъжици галета, нарязаните на дребни парчета ролца от раци, нарязан на ситно зелен лук, сол и черен пипер.
Напълнете шапчиците на гъбите със сместа и ги поставете с плънката нагоре върху хартия за печене.
В малка купа, смесете оставащото масло и настъргания кашкавал. Поръсете равномерно върху пълнените гъби и печете в продължение на 15 минути.
Сервирайте със свежа салата.
Пълнените печурки с ролца от раци са готови.