Супичка със свинско джоланче

10/02/2017
Emilia Krumova
отEmilia KrumovaЧирак3732301
"Знаете ли какво е по-вкусно от домашна пача? Супичката със свинско джоланче "
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 979
  • Преглеждания за месеца57
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме добре джоланчето, така че да го обезкостим. Махаме кожата и коста.

В тенджерата, в която се е варил джоланът, слагаме в бульона нарязаните кромид лук, настъргания морков и чушката.

Варим около 15 минути и добавяме и нарязаните на кубчета картофи и зеленчуковия бульон. Накрая прибавяме и свареното месо.

Намаляваме котлона и на тих огън варим още 30 минути, добавяме и черния пипер и солта.

Когато супата вече е готова, махаме от котлона и поръсваме с магданоз. Сервираме топла с препечена филийка.

Добър апетит!подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар