Начин на приготвяне
Разделете краставицата на две по дължина, извадете с лъжичка семената, след това нарежете на тънки парчета. Разделете чушката на две, почистете семената и нарежете на дребно. Измийте гъбите, разделете ги на четири. Обелете лука и го нарежете на дребно, загрейте фурната на 50 градуса.
Обелете свинското филе с остър нож и го нарежете на кръгли парчета дебели около 1 см. Загрейте маслото в тиган и запържете медальоните от двете страни за 3 минути при висока температура. Извадете месото подправете го със сол и пипер завийте го в алуминиево фолио и го оставете във фурната.
Запържете леко лука в мазнината, след това прибавете останалите зеленчуци, покрийте с капак и задушете, като от време на време разбърквайте.
Прибавете сметаната, оставете да заври след това подправете със сол, пипер и горчица. Извадете медальоните от фолиото, поставетe ги в соса и оставете да заври още веднъж.