Начин на приготвяне
Сваряват се поотделно нишестетата според упътването. Захарта е също според него, но и според вкуса ви. Прибавя се по 1 равна с. л. маргарин.
Бисквитите се потапят за много кратко в горещо прясно мляко, смесено с вода. Ако ги държите според описанието на кутията на бисквитите, те ще се размият.
Нарежда се в малка тавичка един ред бисквити, отгоре се маже със свареното нишесте. Върху белите бисквити - кафяво, върху шоколадовите - жълто.
Бисквитената торта се с малко смлени орехи и нарязани боровинки. Редуват се бисквити, нишесте, орехи и боровинки, докато свършат. Бисквитите ги нареждам първо по дължина, после по ширина, по единия диагонал, а после по другия.
Завършва се с нишестето, поръсено с орехи и боровинки. Нишестето е 2 пакетчета, защото предпочитам да е повече между бисквитите.
Съвсем обикновената бисквитена торта е много вкусна.
Коментари