Сладки за лактация

Карина ТрендафиловаКарина ТрендафиловаПомощник Готвач1136413891
11/02/2017
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции14
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо207
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Не пропускайте или заменяйте бирената мая в тази рецепта! Тя е ключът към нейния успех.

В голяма купа разбийте маслото със захарта, после добавете яйцето и ванилията и разбийте добре.

В друга купа смесете лененото семе и водата, оставете ги да престоят така поне 5 минути, преди да ги добавите към останалите продукти.

После добавяме сухите съставки - брашното, бирената мая, канелата и солта. Добре разбъркайте. Накрая размесете с овесените ядки и любимата ви съставка, която е упомената по-долу.

Оформете бисквитите и ги поставете в тава покрита с хартия за печене. Ако предпочитате бисквитите по-меки в средата ги оформете като орех, ако не - ги изсипете с помощта на лъжица и просто леко притиснете.

Печете за около 10-12 минути (зависи колко хрупкави ги искате) на 170 градуса.

Съвет: ако бисквитите не са имали особен ефект, добавете още бирена мая.

* Любима съставка:

-банани

-шоколадови топчета и боровинка

-бели шоколадови топчета и макадамия

-сушени кайсии и бял шоколад

-канелени ябълки - тогава се слага 1 ч.л. канела вместо ванилия, 1/2 ч.ч. нарязана и изстискана ябълка и 1/2 ч.ч. стафиди

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар