Начин на приготвяне
Нарязваме месото и пушените гърди на едри парчета. Наденичките нарязваме на парчета с дължина около 15 см, като ги цепваме на кръст от двете страни.
Сгорещяваме олиото и първо изпържваме свинското месо до полуготово състояние. След това телешкото месо, наденичките и накрая пушените гърди за 2-3 мин.
Изваждаме месата в голяма купа и ги наръсваме със сол и подправките.
В същата мазнина задушаваме нарязаните на ивички лук и гъби.
На дъното на йенска тенджера слагаме половината от лука и гъбите. Върху тях слагаме месото, а отгоре другата половина от лука и гъбите.
Заливаме с мазнината от пърженето, а отгоре слагаме предварително разбитите майонеза, горчица и кисело мляко.
Слагаме капака и печем в силна фурна за около 30 мин. След това изключваме фурната, но не изваждаме ястието.