Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Бисквитена торта»Бисквитената торта на Тереза Маринова

Бисквитената торта на Тереза Маринова

Мария СимоваМария Симова
Автор
2k20k4k24
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
12
"Шампионско изпълнение, но ние не сме и очаквали нещо по-малко"

Необходими Продукти

  • ябълки - 4 бр. големи
  • канела - на вкус
  • кафява захар - 3 с.л.
  • заквасена сметана - 400 г
  • орехи - 100 г
  • бисквити - 2 пакета Закуска
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете почистените ябълки, към тях прибавете канелата и половината счукани на по едро орехи.

Отделно смесвате сметаната и захарта, разбивате с миксер до разтопяване на захарта. В правоъгълна форма или тавичка започвате да редите тортата в следния ред:

Ред бисквити, ред ябълкова смес, ред сметана и отново бисквити до завършека на продуктите, като последният слой на тортата да е сметана. Поръсвате с останалите орехи върху сметаната.

Оставяте готвата бисквитена торта на хладно място да отлежи няколко часа и е готова за консумация.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
510
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Геновева
Геновева
Много бързо се получава и много я харесвам.
17.01.2019 14:44
1