Ориз с кълнове

Borislava DimitrovaBorislava DimitrovaПомощник Готвач14213361
16/02/2017
"Толкова необикновено вкусна комбинация, че успя да изненада дори опитни кулинари като нас "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 401
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме за кратко тиквата. Накисваме ориза за 6 часа. Изплакваме много добре преди готвене.

Лука нарязваме на ситно. Задушаваме в тиган с малко вода. Добавяме нарязаната тиква и ориза. Според указанието за ориза добавяме гореща вода. Аз добавих 3 чаши.

Като попие водата овкусяваме с подправките. Накрая добавяме кълновете. Добър апетит от мен.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар