Ориз с кълнове

Borislava DimitrovaBorislava Dimitrova
Помощник Готвач
142
391
252
252
1
16/02/2017
"Толкова необикновено вкусна комбинация, че успя да изненада дори опитни кулинари като нас "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 162
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме за кратко тиквата. Накисваме ориза за 6 часа. Изплакваме много добре преди готвене.

Лука нарязваме на ситно. Задушаваме в тиган с малко вода. Добавяме нарязаната тиква и ориза. Според указанието за ориза добавяме гореща вода. Аз добавих 3 чаши.

Като попие водата овкусяваме с подправките. Накрая добавяме кълновете. Добър апетит от мен.

Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
10.99 лв.
Виж ››

Когато не ви се занимава да режете, извадете тайното си оръжие - продълговатото ренде за лесно обработване на храната. Универсално ренде, на което нито един продукт не би могъл да се опре!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар