Начин на приготвяне
Нарежете пилешкото филе на средно големи парчета. Сложете горчицата, соевия сос и солта върху парчетата пилешко филе и овкусете добре всяко парче.
Оставете ги в хладилник за 1 час. След това започва пърженето в горещо олио. Първо пригответе панировката. Разбийте белтъците и солта на сняг. В отделен съд натрошете бадемите.
Вземете парче от филето и първо оваляйте в брашното, след това в разбитите белтъци със солта и накрая оваляйте в бадемите. Повторете с всички останали парчета. Всяко парче пържете до постигане на златиста коричка.
След изваждане от мазнината оставете всяко парче да се отцеди от мазнината върху кухненска хартия или салфетка. Поднесете хапките топли. Можете да добавите в купичка горчица за допълнително овкусяване.
Добър апетит!