Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Мезета»Студено предястие с пушена риба и миди

Студено предястие с пушена риба и миди

ЗориЗори
Гуру
1k10k5k7
Студено предястие с пушена риба и миди
Снимка: Зори
2 / 6
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
2
"Предястието е чудесен начин да започнете вечерта независимо дали е празник или делник - особено поднесено с точното питие"

Необходими Продукти

  • скумрия - 1 бр. студено пушена
  • миди - 1 бурканче, мариновани
  • зелен лук - 1 връзка
  • зехтин
  • черен пипер
  • копър
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отстранете костите на пушената скумрия и нарежете филето на парчета. В средата на голяма чиния сложете маринованите миди, около тях в кръг наредете парчетата риба, за да се получи нещо като слънце.

Поръсете с копър, черен пипер и зехтин на вкус. Почистения зелен лук, нарежете на кръгчета и поръсете върху мидите.

Предястието е чудесен начин да започнете вечерта независимо дали е празник, или делник.

Мезето върви естествено ръка за ръка с охладено питие.

Студеното предястие с пушена риба и миди е много вкусно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: