Начин на приготвяне
Срежете ананаса по дължина, без да премахвате листата. Издълбайте половинките внимателно и нарежете на кубчета плодната част.
Нарежете и другите плодове – в случая тук има киви и портокал.
Напълнете ананасовите кори с нарязаните плодове.
Разбъркайте добре млечния натурален крем заедно със сметаната и пудрата захар. Сложете и ванилията. Сипете в шприц и направете бордюр около плодовете.
За украсата:
Защо не карамелена пеперуда! ?
Сложете в малък съд на огъня две супени лъжици захар с една чаена лъжичка. Разбъркайте, да не прегори, и щом стане хубав карамелен цвят, гребвайте с една лъжица от карамела и изливайки на тънка струйка, директно рисувайте пеперуди върху лист от хартия за печене. Докато е още топло, прегънете леко хартията, прихващайки с пръсти от външната страна в средата на пеперудата. Така крилцата ще са по-прибрани.