Орехов блат за торта

EfrosiaEfrosia
Джедай
9745k1122k
Орехов блат за торта1 / 2
18/04/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3 бр.
"Следващата торта пригответе с орехови блатове и открийте разликата във вкуса!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделете жълтъците от белтъците.

Разбийте жълтъците с 1/2 от захарта и при непрекъснато бъркане ги сложете на водна пара, като разбърквате за 1-2 минути.

Внимавайте да не ги сготвите. След като леко се охладят, добавете към тях натрошения шоколад, смлените орехи, брашното и бъркайте до хомогенност.

Разбийте белтъците на твърд сняг с останалата захар и ги разбъркайте към сместа с жълтъци.

Изпечете 3 отделни блата за торта, еднакви по големина.

Ореховият блат за торта е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
52
45
33
20
10
Дай твоята оценка: