Бърз блат за торта

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
3782k1k5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
"Приготвянето на вкусна торта започва с изпичането на перфектния блат - ето и нашето предложение"

Необходими Продукти

  • яйца - 6 - 7 бр.
  • бакпулвер - 1 бр. (10 г)
  • захар - 1 ч.ч.
  • брашно - 1 ч.ч.
  • ванилия - 1 бр. (0.2 г)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата в купа. Към тях добавяме пресятото брашно, разбиваме добре.

Добавяме захарта, бакпулвера и ванилията. Отново разбиваме добре сместа.

Изсипваме сместа в намаслена тава и печем в загрята фурна на 180-190 градуса до готовност.

Като изстине, блатът за торта е готов за употреба.

Бързият блат за торта е много сполучлив.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
приготвяла съм го и по двата начина.. в обла тава изпекан го режа през половината, а в правоъгълна го режа на няколко ленти и ги навивам като руло ,като всяка следваща увивам около първата.
03.10.2016 15:00
2
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Хубава рецепта а на колко разделяш блата след изпичането или него режеш?
02.10.2016 00:11
1