Свински пържоли, мариновани в кисело мляко

Станислава АрмяноваСтанислава Армянова
Иноватор
365
2k
605
719
2
22/02/2017
"Една хитринка, която сме научили от баба - да мариноваме пържолите в кисело мляко "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо35 328
  • Преглеждания за месеца77
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Марината приготвяме, като се разбива киселото мляко, към него се прибавят лимоновият сок, олиото, джинджифилът, черният пипер и настъргано индийско орехче.

Пържолите се заливат с маринатата и се оставят да престоят така за 2 часа. В подходящ плитък съд се нареждат пържолите, като тънката им част сочи към центъра.

Пекат се върху решетка при пълна мощност на микровълновата и включен грил за 7-8 минути. Обръщат се, намазват се с маринатата и се пекат още 7-8 минути. Поднесете с подходяща гарнитура.

Професионален нож за месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Професионален нож за месо
18.90 лв.
Виж ››

Професионален нож за месо, с който ще приготвяте любимите си месни гозби за нула време! Ножът има удобна дръжка и силно острие, благодарение на които ще се превърнете в истински майстор. Понякога успехът на ястието зависи именно от начина на рязане на месото, точно затова ви съветваме да се застраховате с този професионален нож за месо.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар