Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Тапас»Тапас с крема сирене и свинско филе

Тапас с крема сирене и свинско филе

Елена СтойчовскаЕлена Стойчовска
Помощник Готвач
1878233021
Тапас с крема сирене и свинско филе
Снимка: Елена Стойчовска
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.
Порции
10
"Край на салатите - вече партитата ще го правим с тапас и много настроение"

Необходими Продукти

  • франзела - 1 бр.
  • цвекло - 1 глава
  • свинско филе - около 200 г (или друго месо по Ваш вкус)
  • крема сирене
  • масло - 5 - 6 с.л.
  • чесън - 2 - 3 скилидки
  • куркума - щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цвеклото се обелва, нарязва се на кубчета и се сварява на пара.

Франзелата се реже на филийки. Маслото се разтопява. Чесъна се счуква или се минава през преса. Прибавя се към маслото. Всяка филийка се маже с маслото (с помощта на лъжица - загребвате от чесновото масло, разливате по повърхността на филийката и размазвате).

На дебел пласт намазвате крема сиренето. Върху него подреждате от кубчетата сварено цвекло и завършвате с филето.

Много интересно и вкусно предястие, което не само ще Ви изненада, но и ще Ви засити.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: