Начин на приготвяне
Предварителната подготовка за рецептата за веган крема сирене включва предварително накисване на кашуто във вода за около 4 часа.
Отцедете накиснатите ядки кашу и ги добавете в кухненски робот или високоскоростен блендер.
Добавете лимоновия сок, мая, ябълковия оцет, солта и растителното мляко към кухненския робот или блендера.
Смесете съставките до гладка и кремообразна смес.
Това може да отнеме няколко минути, така че бъдете търпеливи и спирайте от време на време, за да изстържете стените на купата.
Опитайте сместа за това крема сирене и добавете още сол или лимонов сок, ако е необходимо.
След като сместа стане гладка и кремообразна, прехвърлете я в херметически затворен съд и охладете за поне 2 часа, за да стегне.
Сервирайте веган сиренето от кашу върху крекери, гевреци или като мазнина за сандвичи.
Насладете се на вашето вкусно и здравословно веган крема сирене!