Начин на приготвяне
Изключително лека, ароматна и лесна за приготвяне. Изненадите и вкусовете често се крият и в простичките неща.
Загрявам предварително свареното прясно мляко, като от него съм отделила 100 мл според инструкцията за нишестето.
Подслаждам го и към него прибавям размитото нишесте. Сварявам крема, отстранявам от котлона, добавям маслото, разбърквам внимателно и оставям върху подложка.
В йена глаз тавичка добавям първо от него, после подреждам пласт от бисквитите.
Отново редя крем, бисквити и в средата посипвам с мюсли и от ягодовото сладко. Продължавам да редувам продуктите, като накрая завършвам с крема.
След като бисквитената торта се охлади, настъргвам от шоколада. Декорирам с ягоди, мюсли и поднасям.
Пожелавам Ви добър апетит!
Бисквитената торта с ягоди и шоколад е готова.
Коментари