Мариновани крилца на грил тиган

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k
4k
4k
2k
7
05/03/2017
"Перфектното бирено мезе вече ви чака в чинията, от вас само се иска да запишете рецептата и дадете един лайк вместо Наздраве!"
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 309
  • Преглеждания за месеца111
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре пилешките крила и нарязваме на бутче и крилце. Заливаме с вода. Слагаме сол и оставяме да се сварят, като внимаваме да не преварим.

Готовите крила изваждаме от бульона и отцеждаме. Слагаме в купа и поливаме леко с олио. Подправяме със соев сос, унисос, черен пипер, риган, джинжифил и лют/сладък червен пипер (количество подправки по вкус).

Разбъркваме добре крилцата с подправките и оставяме на хладно за 30 минути да се овкусят.

Подправените крилца печем до готовност от двете страни в намазан с мазнина грил тиган. Поднасяме с резенче лимон и пресен магданоз.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар