Панирани печурки

Панирани печурки

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3118k
Панирани печурки1 / 2
11/04/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
"Тази седмица ще се провеждат избори за Най-вкусното бирено мезе. Ще гласувате ли и за нашия кандидат?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и почистете добре гъбите, отделете пънчетата и ги посолете и поръсете с малко черен пипер.

Във всяка гугла капнете по малко зехтин и сложете парченце кашкавал.

Наредете гуглите и пънчетата в подмазнена тава и сложете да се запекат в загряна фурна за 10-15 минути.

Разбийте до хомогенност яйцата, брашното и бирата. Всяка гъба овалвайте в панировката добре и пускайте да се изпържи равномерно в сгорещената мазнина.

Отцеждайте върху кухненска хартия. Поднесете панираните печурки със свежа салата.

Рейтинг

5 8
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: