Баница със сирене и лапад

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
152
243
165
2
15/03/2017
"Пролетна баница с лапад - поднесете с кисело мляко и се насладете на доволните усмивки на всички, които я опитат "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции16
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо22 857
  • Преглеждания за месеца565
  • Преглеждания за седмицата73
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбърквам яйцата, сиренето, млякото и накъсания на парчета лапад в купа. Жилките на лапада се изхвърлят.

В тава, най-добре квадратна, се слага олио на дъното и се размазва. Редуват се по две кори. Един път се слага от плънката, другият път - олио и така до изчерпване на корите.

Реже се баницата на квадрати и се пече до готовност.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар