Начин на приготвяне
Запържваме лука с малко олио, колкото да се покрие дъното на тенджерата и го бъркаме докато поомекне.
Слагаме зеления фасул и обелените домати (или ако имате буркан с фасул и домати) и го чакаме да заври малко, като го бъркаме от време на време. Слагаме 1 1/2 ч.л. червен пипер и го разбъркваме.
Слагаме вода (колкото желаем, според желаното количество) и го похлупваме да ври, като увеличим малко котлона. През това време режем картофите на средно малки кубчета и ги прибавяме да врят.
След това чистим и обезкостяваме месото (или ако имате готови буркани още по-добре, добавете бульона от тях) и като поври малко слагаме от подправката на Маги и чакаме малко, след което изключваме котлона и яхнията е готова.