Начин на приготвяне
В купа разбиваме яйцата със захарта. Добавяме постепенно врялата вода и продължаваме с разбъркването.
Добавяме брашното и разбъркваме с дървена лъжица. В тава слагаме хартия за печене и изсипваме сместа. Печем на 180 градуса до готовност.
Почваме с приготвянето на първия крем. Слагаме млякото на котлона, а в купа разбиваме брашното, захарта и какаото с малко прясно мляко и добавяме към млякото на котлона. Разбъркаме докато се сгъсти. След като е готов го охлаждаме.
Приготвяме и другия крем, като в купа сложим маслото, пудрата захар и с миксер разбиваме до получаване на крем. Смесваме внимателно двата крема.
Започваме реденето на тортата, по желание сиропираме блатовете. Блат, сироп, крем, блат и всичко се повтаря, накрая тортата се завършва обилно с крем и декорация по собствен вкус.