Майонезен сос с магданоз

Станислава АрмяноваСтанислава АрмяноваИноватор361363651
29/03/2017
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо579
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Магданозът се нарязва на ситно и в дървено хаванче се стрива със солта.

Премества се в по-голям съд и към него се прибавят стритите жълтъци, горчицата, подправките и при непрекъснато бъркане се добавя и олиото.

Сместа се разрежда до желаната гъстота с 1-2 лъжици от бульона.

Разбива се до получаване на гладък сос. Поднася се към студени меса и колбаси, тънко нарязани.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар