Майонезен сос с магданоз

Станислава АрмяноваСтанислава Армянова
Иноватор
365
2k
605
719
2
29/03/2017
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 063
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Магданозът се нарязва на ситно и в дървено хаванче се стрива със солта.

Премества се в по-голям съд и към него се прибавят стритите жълтъци, горчицата, подправките и при непрекъснато бъркане се добавя и олиото.

Сместа се разрежда до желаната гъстота с 1-2 лъжици от бульона.

Разбива се до получаване на гладък сос. Поднася се към студени меса и колбаси, тънко нарязани.

Емайлирано джезве с декор 600 мл
Приготвяй си тази рецепта в:
Емайлирано джезве с декор 600 мл
10.00 лв.
Виж ››

Мини емайлирано джезве за варене на кафе, чай, яйца и каквото още си поискате. Чаровно със своята свежа декорация и удобно за работа и съхранение със своите размери. Страхотно емайлирано джезве, от което определено ще имате нужда в кухнята.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар