Начин на приготвяне
В купа смесете бисквитените трохи, разтопеното масло и солта.
Изберете подходяща форма с падащ ринг. Изсипете сместа на дъното, като притискате леко с гърба на лъжица, за да се изравни блата. Слага се в загрята фурна на 200 градуса, за около 5 минути.
В купа смесете крема сиренето, киселото мляко, захарта, белтъка, и настърганата кора от лимон. Разбийте докато се получи гладка смес.
Излейте равномерно върху приготвената основа и печете чийзкейка в продължение на 20 минути.
В купа се смесват съставките за ягодовия топинг. Разбърквате и го пускате в микровълнова фурна за 30 секунди.
Изваждате, разбърквате и когато е леко охладен заливате сладкиша.
Чийзкейкът с цели ягоди е много сполучлив.