Gotvach.bg»Рецепти»Морски дарове»Супа с рулца от раци

Супа с рулца от раци

Супа с рулца от раци
Снимка: Sevdalina Irikova
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
3
"Бърза и нестандартна супичка, която няма търпение да бъде опитана и оценена от вас"

Необходими Продукти

  • фиде - 1 к ч.
  • брашно - 1.с.л.
  • оцет - 2 с.л.
  • захар - 1 с.л.
  • царевица - 250 г
  • рулца от раци - 1 опаковка
  • праз лук - 2 стръка
  • зеленчуков бульон - 2 кубчета
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме праза на парченца, рулцата от раци на колелца.

Заливаме със студена вода праза, към него добавяме бульончетата. Оставяме да поври и след това прибавяме нарязаните на колелца рулца,

Добавяме царевицата и фидето и оставяме да ври още около 5/7 мин, като прибавяме и предварително разтвореното брашно в 3-4 с.л. вода.

След това слагаме оцета и водата и всичко заедно се вари до пълна готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: