Постен сладкиш със сладко от праскови

АнтонияАнтония
Чирак
33
301
60
125
04/04/2017
"Знаем с какъв невероятен сладкиш да ви изненадаме дори и по време на пости"
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
19 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 792
  • Преглеждания за месеца64
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена19

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сладкото, което аз използвах е от праскови, но предполагам ще стане с всякакво друго, важно е да отбележа, че ако е с цели плодове или по-големи парчета трябва да се нареже.

Също така ако е много гъсто трябва да се се увеличи количеството на водата. Тестото трябва да е с консистенция на кексово, може би една идея по-гъсто.

Разбираме захарта с олиото, водата, добавяме сладкото и отново разбъркваме. Добавяме канелата, какаото и содата угасена с малко оцет. Накрая прибавяме брашното и разбиваме.

По желание може да се добавят и около половин чаша нарязани орехи. Печем на 180 градуса до суха клечка, в намазнена и набрашнена тава.

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар