Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Фусили с агнешко месо

Фусили с агнешко месо

LenkaLenka
Мастър Шеф
5451432k
Annie Stoitzev
Преведена от
Annie Stoitzev
Фусили с агнешко месо
Снимка: Lenka
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2
"Ако ви се намира малко агнешко и се чудите какво да го правите - това е една от онези рецепти за паста, които ще ви създадат уют"

Необходими Продукти

  • фусили - 250 г
  • агнешко - 200 г печено
  • заквасена сметана - 150 г
  • кисело мляко - 50 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Няма да повярвате, но тази лесна комбинация е фантастична.

След празници и тържества, когато ви остане печено агне, това е една от бързите рецепти, които може да опитате.

Сложете вода да заври, сложете фусилите да се готвят и намалете степента на котлона.

Варете фусилите 10-тина минути.

Прецедете фусилите, върнете ги в тенджерата, прибавете заквасената сметана и бъркайте, докато не се разтопи, след това прибавете киселото мляко.

Нарежете на ситно агнешкото месо и сложете при фусилите, разбъркайте и сервирайте в чиния фусили с агнешко месо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: